Skip to content

Bezoek Brouwerij Van Steenberge

Bij Brouwerij Van Steenberge, is er immer leven in de brouwerij. Hop binnen voor een rondleiding en laat je onderdompelen in onze zesde-generatie-bierfamilie. Na de brouwerijtour trakteren we je met plezier op een perfect getapt speciaalbier met een hagelwitte schuimkraag. Gulden Draak, Fourchette, Augustijn, Baptist, …

Zin in? ‘t Zal wel!

Meer info

Reserveer nu jouw plaatsje

Individueel

Praktisch
 • 2e zaterdag van de maand – 10u30
 • 45 euro per persoon
 • inschrijven doe je online via de  kalender van Hopspot zolang er plaatsen beschikbaar zijn
Programma
 • 10:30 – 60 min. tour in Brouwerij Van Steenberge
 • 11:45 – 30 min. bierproeverij in Hopspot
 • 12:15 – biergeïnspireerde lunch in Hopspot
  • bierstoofpotje Gulden Draak met bijpassende degustatie
  • koffie
Inschrijven via Hopspot

In groep

Met 15 personen of meer?
Plan een groepsbezoek op een datum naar jouw voorkeur.

Meer info : info@vansteenberge.com

Hopspot,
onze microbrouwerij
met maxi beleving

We brouwen niet zomaar: de passie en liefde voor lokaal proef je in elk van onze bieren. Wist je dat we de hop voor onze bieren zelf telen op het veld rondom Hopspot? Vree wijs, toch! We houden het volledige productieproces in eigen handen om 100% lokale, karaktervolle bieren te brouwen. Zo belandt jouw biertje via de kortste weg in je glas, waar het fris blijft tot de laatste slok. Santé!

Ontdek Hopspot

Ontdek Bar Baptist

Het kloppend hart van de brouwerij.

In Bar Baptist, boven het kloppend hart van de brouwerij Van Steenberge, trakteert u uw gasten op een uitzonderlijk smaakvolle ervaring.

Deze gaat van start met een unieke rondgang in de brouwerij, waarbij uw gasten kennis maken met onze passie voor en de geheimen van het brouwersvak. Bij Van Steenberge delen we graag ons 6 generaties vakmanschap.

Vervolgens laten we uw genodigden aanschuiven aan de bar of aan de lange warmhouten tafel in onze Bar Baptist. Waar u hen verrast met een degustatie van ons gamma artisanale bieren of een kookworkshop. Op culinair vlak kan u kiezen uit verschillende formules op maat.

Samen met u werken we de perfecte combinatie voor uw gasten uit en maken we van uw evenement een onvergetelijk Bar Baptist moment.

ONZE FORMULES

MEETJESLANDSE TAFEL

Na het brouwerijbezoek kunnen uw gasten genieten van een overheerlijk Meetjeslandbuffet. De voorgestelde regionale producten zijn een pure verwennerij voor de reuk- en smaakpapillen van uw genodigden en schommelen volgens seizoen.

 • Vanaf 30p tot 60p
 • Prijs op aanvraag
 • Inclusief diner, dranken en rondleiding​ ​

MENU BAPTIST

De drie-gangenlunch of diner- genoemd naar de stichter van onze brouwerij – wordt bereid op het ritme van de seizoenen, aangeboden met aangepaste bieren en voorzien van verrassende amuses om te starten en heerlijke mondgeneugten om af te sluiten. Deze lunch of dit avondmaal is perfect te combineren met een verhelderend brouwerijbezoek.

 • ​Vanaf 30p tot 60p
 • Prijs op aanvraag
 • Inclusief diner, dranken en rondleiding
Meer info

Uw event in Bar Baptist

Ook uw vergadering, productvoorstelling, persconferentie of opleiding organiseert en regisseert u vlekkeloos in de seminarieruimte (tot 70p) of in één van de twee ruimtes beschikbaar in Hopspot. Wij zorgen ervoor dat alle voorzieningen zoals geluid en projectie operationeel zijn opdat u uw boodschap feilloos kan communiceren. Dit kan uiteraard in combinatie met de bovenvermelde formules. Indien u catering op maat wenst (ontbijt, broodjeslunch, 3- gangen lunch), dan werken we graag een passend voorstel uit!

Meer info

Ontdek
onze webshop

Op onze webshop vindt u een
uitgelezen selectie van onze bieren.

Naar de shop

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?