Skip to content

Ontdek het gamma

DE LEGENDARISCHE
GULDEN DRAAK

De legende van de draak is eeuwenoud. De tocht van het mythische wezen begint in het noordelijke Scandinavië, op de voorsteven van een Vikingschip en eindigt na vele verre reizen op de top van het Gentse Belfort.

De Gulden Draak bieren worden sinds 1986 traditioneel gebrouwen met edele hopsoorten en unieke gistvariëteiten. Onze brouwers beheersen de processen van hoge gisting, natuurlijke lagering en nagisting met vakkundig meesterschap. Gulden Draak is een levend bier en kent een langdurige smaakevolutie. Het brouwproces bestaat uit meerdere fasen waarbij er voortdurend behoefte is aan aandacht, kwaliteit en passie voor het bier.

Naar de website

Gulden Draak
Cuvée Prestige

Voor onze uitzonderlijke Cuvée Prestige laten we de Gulden Draak Classic na de lagering verder rijpen op speciaal geselecteerde vaten. Na de rijping ondergaat het bier zijn klassieke nagisting met de unieke en eigen wijngist, die zal zorgen voor een perfecte balans. We kunnen hier dan ook gerust spreken van een extra geraffineerde gerstewijn, en heerlijke en originele degustatiebieren om met mate van te genieten.

Naar de shop

Ontdek
onze webshop

Op onze webshop vindt u een
uitgelezen selectie van onze bieren.

Naar de shop

Onze andere bieren

Degusteer onze bieren bij Hopspot

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?