Skip to content

Gulden Draak

Een uniek, Belgische speciaalbier dat geen gelijke vindt: een sterke, donkere tripel met hergisting op fles. Voor de hergisting wordt gebruik gemaakt van een wijngist die ook zijn bijdrage levert aan de weergaloze smaak.

Fourchette

Fourchette is een levend bier, gemaakt van de beste grondstoffen zoals mout, tarwe, hop en wort. Door het proces van hoge gisting en nagisting op de fles, creëren we een fluwelen balans tussen zacht bitter en aangenaam verfrissend.

Augustijn

De historische giststammen geven kloosterbier Augustijn een milde, zachte maar zeer rijke smaak. Een bier voor elke gelegenheid die scoort op elk ontspannen degustatiemoment.

Piraat

De kracht van Piraat neemt je mee op een tocht door unieke smaken, gebrouwen volgens de rijke traditie van de brouwerij. Een levend bier met een rijk verleden. Set sail!

Baptist

Baptist is gebrouwen ter gelegenheid van de opening van Bar Baptist in brouwerij Van Steenberge en tevens een eerbetoon aan Jan Baptist de Bruyne, stichter van de brouwerij in 1784.

Bornem

Bornem is een “levend” abdijbier dat na zijn eerste gisting op vat, mooi verder evolueert tijdens zijn tweede gisting op fles of op vat!

Gentse tripel

Een honingblond bier van hoge gisting met nagisting op de fles of op het vat, en hét bier van Gent!

Monk's

Een fris en mildzuur oud bruin dat teruggrijpt naar het ontstaan van de brouwerij. Een traditie in ere hersteld.

Export 1784

Een dorstlessende pils, een doordrinker met zachte smaak.

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?