Skip to content

Deze Fourchette Grand Cru bouwt voort op het klassieke Fourchette Bier, maar heeft een unieke twist gekregen. Voor deze speciale editie heeft het bier maar liefst meer dan 20 maanden gerijpt op Sauvignon Blanc vaten.

Deze langdurige rijping op eikenhouten vaten zorgt voor een buitengewoon smaakprofiel. Bij het proeven van dit bier ontdek je subtiele lichtzure tonen en een vleugje agrumes. De rijping op wijnvaten heeft het bier een verfrissende dimensie gegeven. Het is zacht en tegelijk krachtig, complex, maar ook uitgebalanceerd. Fourchette is een weloverwogen keuze die altijd de juiste is. Het is simpelweg het meest bijzondere bier dat er bestaat.

Het perfecte aperitiefbier

Het Fourchette Grand Cru bier is bij uitstek geschikt om te schenken als aperitief. Het is een veelzijdig bier dat zich perfect laat pairen bij diverse aperitiefhapjes. Of je nu kiest voor een kaasplankje met zachte kazen, een assortiment van fijne vleeswaren of zelfs wat hartige bruschetta’s, dit bier zal altijd een goede begeleider zijn. De frisse en lichtzure tonen zorgen voor een harmonieuze combinatie met een breed scala aan smaken.

Meer info over Fourchette GrandCru kan je hier lezen

Fourchette Grand Cru is beperkt beschikbaar in onze webshop

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?