Skip to content

Op 9 februari 2018 werd het tweede officiële Gulden Draak Bierhuis geopend in Porto in het bijzijn van 6de generatie brouwer Jef Versele.

Gulden Draak Bierhuis is een totaalbelevingsconcept voor de Gulden Draak liefhebber en met uitbreiding de liefhebber van alle Van Steenberge speciaalbieren.

Binnenin de zaak word je volledig ondergedompeld in de Gulden Draak sfeer door de Gulden Draak tapkranen, de exclusieve rijpingskasten, de muurschilderingen, de aangepaste belichting en glaswerk, …. Ook de ‘Gulden Draak around the World’-muur is een eyecatcher. Hierop kan je zien in welke landen (meer dan 65!) de Gulden Draak momenteel verkocht wordt. In het Gulden Draak Bierhuis bevind je je op het kruispunt tussen de geschiedenis en de toekomst van de Brouwerij in Ertvelde. In het Gulden Draak Bierhuis proef je de 6 generaties brouwpassie in je glas.

Het doel van Brouwerij Van Steenberge is om elk jaar minstens 3 nieuwe vestigingen te openen. Momenteel zijn er onderhandelingen lopende voor Rome, Singapore, Hong Kong, Argentinië en de Verenigde Staten. Het eerste Gulden Draak Bierhuis in Praag vierde eind 2016 zijn eerste verjaardag.

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?