Skip to content

Hopspot, da’s een harmonie van smaken en verhalen, waar het huisgemaakte seizoensbier rijkelijk vloeit. Een plek waar je neerstrijkt, schenkt, viert en beleeft.

Microbrouwerij

We brouwen niet zomaar: passie en liefde voor lokaal proef je in elk bier. Wist je dat we de hop voor onze bieren zelf telen op het veld rondom Hopspot? Vree wijs, toch! We houden het volledige productieproces in eigen handen om 100% lokale, karaktervolle bieren te brouwen. Zo belandt jouw biertje via de kortste weg in je glas, waar het fris blijft tot de laatste slok.

Brasserie

Smaken uit het verleden. Onze brasserie is de ongedwongen speeltuin van chefs Killian en Toma die je smaakpapillen met lokaal lekkers doen dansen. Achter de stoof van de open keuken doet dit duo z’n ding: ze vertalen de smaken van het verleden moeiteloos naar hedendaagse borden, met een portie durf. Hun biervat borrelt over van inspiratie! Magische groenten, kruiden, eerlijk vlees, knollen en kolen,… met de intense smaak van vervlogen tijden én een knipoog naar bier.

 

Café

Just walk in and tchin tchin! Door te proeven, ruiken en ervaren kom je erachter wat onze huisgebrouwen bieren zo bijzonder maakt. Het kan allemaal in ons café, een prettige plek met gezellig geroezemoes waar de Hopspot-biertjes rechtstreeks uit de biertanks in je glas vloeien.

Ontwaken tussen de hopvelden

Hier zijn de bedden zacht en de ervaring uniek. Voeg hier ons all-day Hopspotcafé aan toe en je hebt meteen het perfecte ontbijt dat je glimlachend opwacht. We smeren zelfs je boterhammen, als dat moet. Net als thuis, maar dan nog beter!

 

ONTDEK HOPSPOT

ONTVANG EEN GRATIS BBQ BIJ AANKOOP VAN MIN. €50!

Heeft u de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken?